Klubmodul henter siden
Kommunikation for træningsture
 

Kære trænere og medlemmer af CK Viking.

Bestyrelsen har valgt at indgå en aftale om en prøveperiode med Just-Go-Cycling, i forhold til at benytte den nyudviklede app i forbindelse med træningen CK Viking.

Prøveperioden vil løbe fra 1. juni, og sæsonen ud, og vil ikke medføre omkostninger for det enkelte medlem eller klubben.

Baggrunden for at bestyrelsen indgår aftalen, er at vi idag ikke har et nemt og velfungerende kommunikationsmiddel for vore trænere overfor medlemmerne. Vi bruger forskellige platforme som facebook, sms og lignende, men det fungerer ikke optimalt, og det er ikke alle der får beskederne.
Hvis det allerede eksisterende klubmodul havde fungeret, ville det være naturligt at bruge det, men det er for tungt t i brug i forhold til hyppige/gentagne begivenheder som f.eks. den almindelige træning er.

Hvis den nye app fungerer så godt som ophavsmændene  mener, ville det være en enkel måde at kommunikere på. Efter vores informationsmøde tidligere i vinter, har Just-Go-Cycling arbejdet videre, og nogle af de ønsker vi havde, er nu de inkorporeret i appen.

Vi inviterer derfor til medlemsmøde i ORIs lokaler, den 20. maj, klokken 19.00. Her vil der Just-Go-Cycling gennemgå appen, brugen af den og til sidst vil de hjælpe med at installere den i de enkeltes mobiltelefoner. Men man kan allerede nu hente og installere Just-Go-Cycling appen, der hvor man plejet at hente sine app''''''''''''''''s.

Der bliver enkel servering med øl, vand
Med venlig hilsen

Per Rune Alvestad
Formand

 
Tilmeldte
16 /150
Tilmeldingsfrist
19.05.2019
Tidspunkt
20.05.2019 kl. 19.00 - 20.05.2019 kl. 21.00
Sted
ORI
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'