Kære Vikinger

Nu er det vores fælles cykeltur endelig faldet helt på plads, så derfor glæder det mig at kunne præsentere vores fælles cykeltur på åbningsdagen for Kronprinsesse Marys bro.

Det er CK Viking der har planlagt ruten på ca. 60 km. Deltagere på denne cykeltur bliver de eneste cyklister der kommer til at krydse broen hele vejen over. Turen er en fællestur, hvor andre cykelinteresserede er mere end velkomne til at deltage, blot de bor eller arbejder i kommunen. Vi håber at de andre cykelklubber og cykelfællesskaber i kommunen cykler med. Del gerne det glade budskab – vi vil gerne have alle med J

Jesper Larsen og Flemming Duus kører forrest og viser vej, det er dem der bestemmer farten og det er dem der sørger for at der bliver kørt efter færdselsreglerne. Kenn og Kåre danner bagtrop, så vi er sikre på at alle kommer med over broen.

Jeg håber at I vil bakke op om turen, hoppe i klubtøjet og vise flaget den dag. Har I spørgsmål er I velkomne til at kontakte mig på tlf. 28 47 08 10 (efter kl. 17.15) eller via mail: Kamilla@ckv.dk

De bedste hilsner

Kamilla

Tidsplan:

Kl. 11.50 Afgang fra Foreningshuset, Østersvej 3

Kl. 12.20 opsamling og afgang fra Slangerup gamle rådhus

Kl. 12.55 opsamling og afgang fra Frederikssund rådhus

Kl. 13.20 opsamling og afgang fra Jægerspris gamle rådhus

Kl. 14.15 opsamling og afgang fra Skibby gamle rådhus

Kl. 14.55 opsamling og afgang Hansens Is, Lyngerup

Pressemeddelelse:

Kryds Fjordlandet af begge broer på cykel – kom og vær med på paradecykling rundt i Frederikssund Kommune

I samarbejde med Cykleklubben CK Viking arrangeres en paradecykletur der bringer dig rundt i hele kommunen, krydser 2 broer og samler cyklister op hen af vejen som turen nærmere sig Kronprinsesse Marys Bro. Ruten starter ved Østersvej, 3 stenkast fra festpladsen, hvor cyklisterne samlet stævner igennem de 4 hovedbyer Slangerup, Frederikssund, Jægerspris og Skibby. På vejen stoppes der ved de gamle rådhuse, hvor gruppen samles op og nye cyklister kan træde til gruppen. Den fastsatte fart vil frem til Jægerspris Administrationscenter være ca. 25km/t, hvorefter hastigheden sættes ned til ca. 20 km/t så flere kan være med. Sidste opsamlingssted sker ved Hansen Is parkeringsplads i Landerslev kl 14:45. Herfra kører alle cyklister i samlet parade ud til tilkørselsrampen hvor de sluses ind på det nye vejanlæg. Alle der ønsker at cykle fra Hornsherred og over til Frederikssund via Kronprinsesse Marys Bro skal følges i samlet ind efter de anvisninger Cykleklubben CK Vikings cykleguider giver.