nyt fra formanden

28-04-2021

Kære cykelvenner!

Bestyrelsens i Cykleklubben Viking havde et møde i mandags, det første på lang tid.  


Vi kunde der konstatere at de almindelige træningsaktiviteter i klubben fungerer nu godt..

 Det er trygt at det kan fungere godt efter de løbende retningslinier i så lang tid siden coronaen gjorde sit indtog i vores liv.  


Bestyrelsen har lavet en aktivitetsplan for de specielle aktiviteter vi plejer at afholde, den bliver lagt ud på vores medlemsside i kalenderen og som events.


Vi har med medelemmernes accept, udsat generalforsamlingen som skulde være holdt i november 2020, på ubestemt tid, med begrundelse i de aktuelle retningslinier fra myndighederne.


Først medio juni, vil retningslininierne tillade at vi samles 100 mennesker indendørs, og det har vi regnet med som en grense, da vi skal kunde samle alle vores medlemmer til en GF.  Rigtignok har vi flere medlemmer, men vi regner med at ikke alle møder op.
Problemet bliver så at vi skal tilpasse en GF i en tid med rigtig mange cykelakyiviter, EM i fodbold og lignende før ferien. Det samme vil vi opleve i august og begyndelsen af september.


Bestyrelsen, som egentlig kan ansees som et «forretningsministerium», forslår at vi afventer med generalforsamlingen til normal tid, og

tidsfester den til den 5. november.

Dette gør vi udelukkende med foreningens bedste for øje, og hvis der er en nogen af vores medlemmer som ikke ,kan acceptere dette, vil vi meget gerne gøre det tidligere, me de restriktioner det vil medføre.

 Bestyrelsen fører en restriktiv økonomisk politik, og gennemfører de aktiviteter vi normalt har, baceret på sidste års budget.


Jeg håber vores forslag accepteres af medlemmerne, og at vi koncentrerer vores aktiviteter til kerneområde for clubben, altså at cykle.

Med venlig hilsen

Per Rune Alvestad
formand