07.juni 2023 

Du kan nu være med til at støtte MTB og Bikepark med  150 kr årligt

Det tager en fem minutter at udfylde og melde sig ind.

https://www.ckv.dk/team/12

 

Tak til jer alle for den store opbakning vi har fået 🙏 Politikerne ser det - fondsfolkene ser det og det hjælper hver gang I giver et "like" eller smider en kommentar 😁

Hvis nogle af jer vil give os en ekstra stor hjælp, så har vi oprettet et støtte-medlemskab i CK Viking. Det koster 150kr. og pengene går ubeskåret til sporarbejdet/bikepark.

Derudover giver det os flere muskler i det lokalpolitiske. Flere medlemmer = større indflydelse = flere midler = bedre MTB spor og Bikepark! 💪 På sigt satser vi naturligvis også på, at der kommer mere MTB aktivitet i klubben.

Det tager en fem minutter at udfylde og melde sig ind.

 

 

 

04.april 2023 

 

Vil du være med til at bygge det kommende MTB spor?

Søg medlemskab i  MTB spor & Trailbuilders  på facebook 

 

 

 

 

27.marts  2023

Jes Dabelsten

Status Bikepark og MTB spor

Bikepark

👉Vi søger diverse fonde og pujler for at få skrabet de 1,3 mio kroner ind, som bikepark er sat til at koste. De første 600.000 kr. er i hus fra kommunen, og de næste 200.000 får vi svar på i starten af april 🤞 Andre pujler og fonde er der længere svartid på.

👉Kommunen afventer svar fra Novofos samt miljøafdelingen, før at Joy Tracks kan starte deres arbejde. Vi håber på at arbejdet kan starte allerede senere på foråret.

MTB spor

👉Vi har hyret Anders Gammelmark fra Ubnorthind til at hjælpe os med at flage sporet. Alle i sporgruppen er ret nye indenfor sporbyg, så vi vil gerne have sat flagene rigtigt fra start.

👉Vi har startet en gruppe for sporlaug. Pt er vi 35👏

👉 Vi har også søgt puljer og fonde her, primært til værktøj og uddannelse. Frederikssund kommune har allerede givet os 125.000 kr til sporet. 😍

👉 Frederikssund kommune har muligvis fundet et lokale til os og vores kommende grej, så vi kan have det tæt på sporet og på matriklen

👉 Første spordag meldes snart ud. Her skal vi klippe, fælde og beskærer en korridor efter de flag, som Anders har sat.

 

 

 

27 marts 2023

Anders lausten

Kære alle

Vi melder snarest den første arbejdsdag ud til det kommende MTB spor. Der er stor tilslutning til Frederikssund MTB Spor & Bikepark Trailbuilders og med den tilslutning så tror vi på vi hurtigt når i mål - tak for jeres opbakning.

Der er selvfølgelig altid plads til ekstra hænder, og alle er velkomne🙌💪

Status på Bikeparken er vi lige skal have noget vandafledning på plads, inden Joytracks starter de store maskiner.

Jeg har i mellem tiden sat min 12 årige knægt i gang med at designe det officielle skilt til Frederikssund MTB Spor & Bikepark og her er hvad han kom op med….

Hvad syntes i?